Skirtingose Lietuvos srityse mityba skyrėsi. Pavyzdžiui, Žemaitijoje dažniausiai valgydavo žuvį, košes, kastinį šiupinį; rytų Aukštaitijoje – blynus, ragaišius, skrylius; Dzūkijoje – grikių, grybų, bulvių valgius; Suvalkijoje – rūkytą mėsą, didžkukulius, bulvines dešras.Lietuviai maisto produktus kepdavo, virdavo, troškindavo, o mėsas ir žuvis mokėjo ir rūkyti.

Pilnas tekstas

Gyventojų ypač mėgstamos išvykos į gamtą. Sulaukę palankaus oro ir pasiėmę badmintono raketes bei šiek tiek vaišių, 2016 metais rugsėjo 2 dieną, šešiolika Stonaičių socialinės globos namų gyventojų, lydimi socialinių darbuotojų, išvyko prie Babrungo upės pabūti gryname ore bei sudalyvauti  badmintono varžybose.

Pilnas tekstas